حذف نام مخاطبین اخیر هنگام Share کردن در آیفون

اگه هنگام به اشتراک گذاشتن عکس‌، ویدیو و ... عکس مخاطبین‌تون بصورت پیشنهادی در منو Share نمایش داده میشه، می‌تونید با تماشای این ویدیو غیرفعالش کنید.

دهمین رویداد ملی ایران جان

پاسخ به

×