your browser not support this video

گالری زباله آیفون در بخش آلبوم‌های حذف شده قرار دارد که در بخش آلبوم‌های عکس قابل مشاهده است. عکس‌هایی که از گالری پاک شوند، به طور خودکار وارد بخش آلبوم زباله می‌شوند. این عکس‌ها تا 30 روز در آلبوم زباله باقی می‌مانند و پس از آن به طور دائمی حذف می‌شوند. برای بازیابی عکس‌های حذف شده، کاربر می‌تواند به بخش آلبوم زباله آیفون خود مراجعه کرده و عکس مورد نظر را بازیابی کند.