زرافه گردن کوتاه یا اوکاپی

زرافه ای با ظاهری متفاوت بومی جنگل‌های بارانی شمال جمهوری دموکراتیک کنگو می‌باشد و با توجه به تخریب زیستگاه و شکار بی رویه در حال انقراض است تغذیه از میوه و قارچ ها و گیاهان.گاهی از زغال روی درختان ک بر اثر صاعقه بوجود میاد تغذیه میکنند‌.منزویست.زبانش سی سانت است میتواند گوش و چشم خود را تمیز کند.برای تأمین منابع معدنی خودش نوع خاک رس گوگرددار، نمکین و قرمز را که در نزدیکی رودخانه یافت می‌شود، می‌خورد. برای مشخص کردن قلمروشون راه‌های متفاوتی دارند از قبیل بوی ماده‌ای که از ردپایشان بجا می‌ماند و قیرمانند است و همچنین از بوی ادرارشان.دوره بارداریش پانزده ماه طول میکشد.
ویدیوهای مرتبط