مخفی کردن فالو و بلاک در اینستاگرام
مخفی کردن فالو و بلاک در اینستاگرام امکان به حکم اینکه از دید دیگران پروفایل شما پنهان شود. اگر شما یک کاربر دارای پروفایل عمومی هستید و نمیخواهید که دیگران بتوانند شما را فالو کنند یا ارتباط با شما برقرار کنند، میتوانید از این امکانات استفاده کنید. در صورت فالو کردن یک کاربر و سپس او را بلاک کردن، کاربر مورد نظر لیست فالورهای شما را مشاهده نخواهد کرد و از پستها و استوریهای شما باخبر نخواهد شد.
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید ورود/عضویت